Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Reparatie melden

Is er iets kapot in uw woning? Soms kunt u het zelf oplossen. Lukt dit niet? Bel dan ons onderhoudsnummer 0800 0 22 24 26 of meld uw reparatie via Mijn Grootslag.

Spoedreparatie
Is een reparatie met spoed nodig? Denk aan een gaslek, ernstige waterschade of inbraakschade? Dan kunt u ook in het weekend of 's avonds bellen naar 
0800 0 22 24 26. U wordt dan doorgeschakeld naar de meldkamer.

Storing cv, warmtevoorziening, warmtepomp of zonneboiler
Bel rechtstreeks naar Energie Service Noord West via 0229 210 361. Zij vragen om een storingscode, deze staat op het scherm van het apparaat.

Glasschade
Maakt u gebruik van ons glasfonds? Dan kunt u glasschade zelf melden bij Klaver Glasservice B.V. via 0900 60 70 800. Zij helpen u verder.

Verschillende soorten reparaties

Als er iets kapot is in de woning, zijn er vier opties:

  1. Het Grootslag voert de reparatie uit en betaalt de kosten
  2. Het Grootslag voert de reparatie uit, omdat u een onderhoudsabonnement heeft
  3. Het Grootslag voert de reparatie uit, de kosten komen voor uw rekening
  4. U voert zelf de reparatie uit. 

Hiernaast kunt u per onderwerp lezen voor welk onderhoud en welke reparaties u zelf verantwoordelijk bent en ook wat Het Grootslag voor u regelt. In de Brochure Onderhouds ABC Wie doet wat wordt dit ook uitgebreid beschreven.

Goed om te weten: als u nog géén onderhoudsabonnement heeft, maar een reparatie wilt laten doen die daar wel onder valt, kunt u tijdens de melding een onderhoudsabonnement afsluiten. Vaak heeft u de kosten er in één keer uit.

Onderhoudsabonnement, glasfonds en ontstoppingsfonds

Wij raden u aan om een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Een deel van de reparaties waar u normaal gesproken zelf voor hoort te zorgen, wordt dan door ons geregeld. Ook kunt zich aanmelden voor het ontstopping- of glasfonds. De kosten van het onderhoudsabonnement, het ontstoppings- en glasfonds bedragen samen in totaal €5,00 inclusief btw per maand. U kunt zich aanmelden dit formulier.

brochure ABC Onderhoud voorkant.jpg
Brochure
pdf.png
Onderhouds ABC Wie doet wat?
folder onderhoud & reparaties voorkant.jpg
Brochure
pdf.png
Onderhoud & reparaties