Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons huurdersportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Begin 2020 is er een nieuw uitgebreid klantportaal beschikbaar. Excuses voor het ongemak.

Servicekosten

Woont u in een woongebouw? Dan betaalt u, naast de huurprijs ook een voorschot aan servicekosten. Dit zijn kosten voor bijvoorbeeld schoonmaak of energie in de algemene ruimtes. Als u de netto huur en servicekosten bij elkaar optelt, dan krijgt u het bedrag dat u maandelijks betaalt: de brutohuur.

Elk jaar verrekenen wij te veel of te weinig betaalde kosten

Jaarlijks vergelijken wij de werkelijk gemaakte kosten met de door u betaalde kosten. U ontvangt daarover een brief met een jaarafrekening. Heeft u over het afgelopen jaar te veel betaald? Dan ontvangt u een bedrag terug. Heeft u te weinig betaald? Dan ontvangt u een naheffing. Wanneer nodig, dan passen we het maandelijkse voorschot aan.

Misschien ook interessant?

Veelgestelde vragen

Hoe worden de servicekosten van een complex bepaald?

Jaarlijks vindt er in het voorjaar overleg plaats met bewonerscommissies over zaken op complexniveau, waaronder ook de servicekosten. Als het complex waar u woont geen bewonerscommissie heeft, vindt er vooraf geen overleg plaats. U ontvangt een brief van ons, voordat er een wijziging in de servicekosten plaatsvindt . 

Is uw vraag naar wens beantwoord?

Kunt u ons vertellen welke informatie u zocht, zodat wij u in de toekomst nog beter kunnen helpen?

Bedankt voor uw feedback!

Zo verbeteren we onze website en kunnen we u online nog beter helpen.

Oeps! Er ging iets fout met het verzenden van uw feedback!