Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Hulp hebben we allemaal wel eens nodig. Bijvoorbeeld bij het doen van een boodschap, een klusje in en rond huis of hulp bij de administratie. Of heeft u juist behoefte aan sociale contacten? Bijvoorbeeld aan een sportmaatje, of iemand om een museum mee te bezoeken? Dan zoekt Vrijwilligerspunt of WonenPlus een vrijwilliger die u kan helpen.

Vrijwilligerspunt

Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met Vrijwilligerspunt Westfriesland. Zij zijn een expert op het gebied van vrijwilligerswerk en hebben een uitgebreid netwerk waarmee zij hulpvraag en aanbod bij elkaar brengen. Als u een hulpvraag heeft, dan onderneemt Vrijwilligerspunt actie om dit op te lossen.

Heeft u een hulpvraag? Laat het ons weten!
In de brochure 'Samen sterk' op deze pagina laten we u zien wat Het Grootslag en Vrijwilligerspunt voor u kunnen betekenen. Herkent u zich in een van de voorbeelden? Of heeft u een andere hulpvraag waarmee wij u  kunnen helpen? Laat het ons weten. Wij zorgen ervoor dat uw hulpvraag bij Vrijwilligerspunt terecht komt. Liever zelf direct contact opnemen met Vrijwilligerspunt? Dat kan natuurlijk ook! Op de achterzijde van deze brochure vindt u alle contactgegevens.

Hulp bij taal
Heeft u hulp nodig met de Nederlandse taal? Of u nu in Nederland bent geboren en getogen, of nieuw bent in Nederland; Taalhuis Westfriesland van Vrijwilligerspunt helpt.

Wilt u zelf iets betekenen voor een ander?
Ook als u zelf iets wilt betekenen voor een ander, kunt u bij Vrijwilligerspunt terecht. Er is namelijk volop vrijwilligerswerk te doen bij (sport)verenigingen, stichtingen en clubs in de regio.

WonenPlus

WonenPlus biedt praktische hulp aan zelfstandig wonende 65-plussers. Zoals klusjes in en rond huis, vervoer met begeleiding, administratie, boodschappen en licht tuinonderhoud. Er zijn gratis diensten en diensten waarvoor zij een kleine vergoeding vragen.

U kunt gebruikmaken van deze diensten als u lid bent van WonenPlus. Als huurder van Het Grootslag betaalt u € 9,00 per kalenderjaar (in plaats van € 18,-). Meer informatie vindt u door op de button WonenPlus op deze pagina te klikken.

Inloopspreekuren
Er zijn verschillende servicepunten van WonenPlus in West-Friesland. Ook in ons kantoor aan de Olympiaweg 25 is een servicepunt. In welke plaatsen en op welke tijden u terecht kunt: klik op de button WonenPlus op deze pagina.