Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Werken bij Het Grootslag

Al onze producten en diensten draaien om de huurders, zij staan bij ons op nummer 1. Om in te spelen op de snelle veranderingen in de maatschappij, zoeken we samen naar nieuwe vormen van dienstverlening. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, dat geldt zowel voor onze bedrijfsvoering als voor herstelwerkzaamheden, renovaties en nieuwbouw. Dat vraagt iets van de medewerkers, maar ook van ons, als organisatie. Daarom stimuleren wij collega's om hun kwaliteiten en talenten volledig en duurzaam in te zetten.

Waarom werken bij Het Grootslag?
Je hebt de kans om je zodanig te ontwikkelen dat je met plezier, voldoening en erkenning kunt werken. Doordat we een kleine corporatie zijn, ben je gelijk een volwaardige en zelfstandige collega. Je bent op de hoogte van verschillende processen en als generalist ook multi-inzetbaar. Daarnaast hebben wij aandacht voor je deskundigheid op een speciaal gebied. Juist een klein bedrijf biedt kansen om je te ontwikkelen op meerdere terreinen. Wij zijn erbij gebaat dat onze medewerkers breed inzetbaar zijn. Die flexibiliteit maakt dat je meer waard bent voor de organisatie én aantrekkelijk blijft op de arbeidsmarkt.

Wat verwachten wij van je?
Klanten willen vooral service, gemak en een fijne woonplek. Daarom willen we mensen die hun kennis inzetten om onze klant blij te maken. Beschik je over de juiste mentaliteit en wil je je blijven ontwikkelen dan krijg je veel ruimte, vertrouwen en verantwoordelijkheid. We verwachten dat je zelf de regie in handen neemt en creatief bent (loslaten van vaste denkpatronen en systemen).

Wat bieden we onze medewerkers?

  • Je krijgt kansen om je blijvend te ontwikkelen zodat je je kennis en talenten volop kan benutten. Niet alleen in onze organisatie, maar ook buiten de sector 
  • Je geeft je eigen loopbaan vorm met coaching vanaf de zijlijn 
  • Je hebt te maken met korte lijnen om processen, diensten en producten voortvarend vorm te geven 
  • Je werkt volgens structuur, minder hiërarchie op de werkvloer en er heerst een informele sfeer
  • Fulltime is bij ons 36 uur per week 
  • Aandacht voor je gezondheid (bedrijfsfitness, stoelmassage, preventief medisch onderzoek, werkplekonderzoek) 
  • Je krijgt een eindejaarsbonus
  • Door flexibele werktijden kun je werk en privé beter combineren
  • Je hebt de mogelijkheid om plaatsonafhankelijk te werken, bijvoorbeeld 1 dag in de week thuis 

Voor je salaris hanteren we de CAO Woondiensten én die is best goed!

Vacatures

Werken bij een woningcorporatie? We vertellen je graag wat dit inhoudt.

Weten hoe woningcorporaties werken? Deze video vertelt u het u.