Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Zelf klussen

Wilt u zelf iets in of buiten uw woning veranderen? Dat kan. Niet voor niets is onze slogan ‘Ons huis, uw thuis’. Wel moet de verandering aan kwaliteitseisen voldoen. Zeker als het gaat om veranderingen die aard- en nagelvast aan uw woning zitten. Denk aan een aanbouw, keuken, badkamer, dakraam of dakkapel, etc. Door ons vooraf toestemming te vragen, voorkomt u nare verrassingen achteraf.

Voordat u begint...
Laat ons uw plannen weten en vul het onderstaande formulier 'Woning aanpassen' in. Nadat wij uw aanvraag hebben beoordeeld, ontvangt u schriftelijk bericht of wij de verandering toestaan. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies. Goed om te weten: u bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de zelf aangebrachte veranderingen. Vergeet niet om de verandering ook te verzekeren tegen schade via uw inboedelverzekering.

Leest u eerst de brochure ‘Zelf klussen’
In de brochure ‘Zelf klussen’ op deze pagina vindt u uitgebreide informatie. Zo weet u waarmee u rekening moet houden. Heeft u na het lezen nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0228 587 587.

Woningaanpassing & Wmo

De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) regelt hulp, ondersteuning en voorzieningen voor mensen die dat nodig hebben. U kunt daarbij denken aan thuiszorg, vervoer, woningaanpassingen, maar ook aan de aanschaf van een rolstoel. De gemeenten zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wmo. Klik op de button van uw gemeente voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Mag ik iets in of aan mijn woning veranderen?

Ja, dat mag als de verandering aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Door ons vooraf toestemming te vragen, voorkomt u nare verrassingen achteraf. Meer informatie vindt u op www.wst-hetgrootslag.nl/woning-onderhoud/zelf-klussen.

Is uw vraag naar wens beantwoord?

Kunt u ons vertellen welke informatie u zocht, zodat wij u in de toekomst nog beter kunnen helpen?

Bedankt voor uw feedback!

Zo verbeteren we onze website en kunnen we u online nog beter helpen.

Oeps! Er ging iets fout met het verzenden van uw feedback!