Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons huurdersportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Begin 2020 is er een nieuw uitgebreid klantportaal beschikbaar. Excuses voor het ongemak.

Problemen met uw buren

Ervaart u overlast van uw buren? Vaak hebben zij niet door dat zij overlast veroorzaken. Met een goed gesprek kunt u het probleem meestal oplossen.

Praat met uw buren
Wacht niet te lang anders lopen de ergernissen op en is het lastiger om in gesprek te gaan. Zoek een rustig moment en maak samen afspraken over mogelijke oplossingen. In de brochure 'Overlast' leest u het stappenplan. 

Overlast melden

Komt u er samen met uw buren niet uit dan kunt u een beroep op ons doen. Vul het formulier 'Overlast melden' in. Na ontvangst van uw melding proberen wij te bemiddelen. Wij praten met beide partijen om een oplossing te zoeken. Het is wel belangrijk dat beide partijen meewerken. 

Veelgestelde vragen

Ik heb overlast van mijn buren, wat kan ik hieraan doen?

Als u last heeft van geluid, stank of een andere vorm van overlast, dan moet u dit zelf oplossen met uw buren. Pas als een goed gesprek of een brief niet helpt, kunt u ons inschakelen om samen met u naar een oplossing te zoeken. De overlastmelding dient schriftelijk bij ons ingediend te worden. Meer informatie over de aanpak van overlast vindt u op de website onder het kopje 'Problemen met uw buren'.

Is uw vraag naar wens beantwoord?

Kunt u ons vertellen welke informatie u zocht, zodat wij u in de toekomst nog beter kunnen helpen?

Bedankt voor uw feedback!

Zo verbeteren we onze website en kunnen we u online nog beter helpen.

Oeps! Er ging iets fout met het verzenden van uw feedback!