Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Tip of compliment melden

Bent u blij met onze dienstverlening? Wij horen het graag van u. Aarzel vooral niet om uw goede ervaringen met ons te delen. Of dat nu een snelle reparatie is, of een medewerker die extra aandacht voor u heeft. Een compliment betekent dat we op de goede weg zitten. Én inspireert ons om ons werk nog beter te doen. Dat geldt ook voor een tip waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Tip of compliment melden
Voor een tip of compliment over onze dienstverlening kunt u het formulier 'Tip of compliment melden' invullen. Binnen tien werkdagen ontvangt u een antwoord. Daarin staat wie de melding in behandeling heeft. Als u vragen heeft over de voortgang van uw melding dan kunt u contact met deze persoon opnemen. Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk.

 

Het ophalen van de gegevens is fout gegaan.