Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

Wintereditie Huis & Raad is uit!

Binnenkort valt ons nieuwe magazine Huis & Raad op de deurmat van onze bewoners. Lekker bij de kerstboom lezen wat er speelt in onze organisatie en in de maatschappij, boordevol met tips & weetjes. Met op de voorzijde Edgar Aker die binnenkort vertrekt uit de raad van toezicht en vertelt over zijn tijd bij Het Grootslag en het belang om versneld te verduurzamen. Lees ook de interviews met de locatiemanager van opvanglocatie Sorghvliet en een talentvolle bewoner die kunstwerken maakt.

Sinds deze zomer biedt het oude verzorgingshuis Sorghvliet in Andijk een veilig onderdak aan gevluchte Oekraïners. Hoe gaat het met deze mensen, kunnen zij wennen aan hun verblijf in Andijk? We vroegen het locatiemanager Tim Winkster, die zich inzet om de ontheemden uit Oekraïne goed te laten wonen.

Een heel ander onderwerp is de hobby van een bewoner aan de Hollandse Cirkel. Hij maakt prachtige schilderijen en showt zijn talent om de natuur, dieren en portretten prachtig vorm te geven op het doek.

Naast deze verhalen leest u nieuws en andere wetenwaardigheden.

Mis 'm niet deze nieuwe kersteditie. Veel leesplezier!