Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Vervolgacties Agpo cv-ketel

Dit voorjaar kwamen de cv-ketels van Agpo Ferroli negatief in het nieuws. Bij onvoldoende of slecht onderhoud zouden deze brandgevaarlijk kunnen zijn. Na onderzoek stelt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) aan Agpo een aantal eisen. Een deskundig installateur moet de ketels controleren en onderhouden volgens de actuele en aangepaste instructies. De cv-ketel moet voor 1 oktober 2020 voorzien zijn van een thermische beveiliging die de cv-ketel direct uitschakelt wanneer de behuizing van de warmtewisselaar te heet wordt.

Maatregelen onze ketels

In ons woningbezit gaat het nog om 40 Agpo Ferroli-ketels. Omdat de veiligheid van onze huurders voorop staat, volgen wij de veiligheidsinstructies en namen we extra maatregelen:

  • De ketels zijn extra gecontroleerd
  • Jaarlijkse controle door deskundige monteurs
  • De ketels worden in 2022/2023 vervangen, bij problemen vervangen we deze eerder
  • Voor extra veiligheid plaatsten we CO2-melders bij de 40 woningen
  • Zodra de thermische beveiliging beschikbaar is, plaatsen we deze