Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Een lief plekje grond

Het gebied rondom zorglocatie Sorghvliet in Andijk, ook wel 'Een lief plekje grond' genoemd, wordt opnieuw ontwikkeld. Met de inbreng van inwoners van Andijk kwam er in 2016 een gebiedsvisie tot stand. De schets van deze visie vindt u op deze pagina. Samen met de gemeente Medemblik, Omring en andere belanghouders werken we de plannen uit.

De inrichting van het gebied bestaat uit twee fases:

Fase I  : de bouw van het nieuwe zorgcentrum Sorghvliet
Het nieuwe zorgcentrum is sinds september 2020 in gebruik genomen. Hiermee is fase I afgerond.

Fase II: de ontwikkeling van huurappartementen, een algemene ontmoetingsruimte (de kas) en de omgevingstuin
Deze fase is nog in ontwikkeling, zaken worden gefaseerd uitgevoerd. Het oude verzorgingshuis Sorghvliet biedt momenteel onderdak aan Oekraïnse vluchtelingen. Daarom zijn de plannen voor dit gebouw uitgesteld.

Via onze nieuwsbrieven ‘Een lief plekje grond’ blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wilt u de nieuwsbrief persoonlijk ontvangen? Dat kan per mail of per post. Laat ons weten wat u wenst!

  • Mail naar info@wst-hetgrootslag.nl
  • Voor vragen over de veranderingen rondom Sorghvliet kunt u contact opnemen met Hans Kröger via jkroger@wst-hetgrootslag.nl 
  • Of schrijf een berichtje naar Woningstichting Het Grootslag, Postbus 90, 1693 ZH Wervershoof

Nieuwsbrief 8 is niet gepubliceerd. Deze kunt u dus niet terugvinden.