Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Strakke badkamers in Venhuizen

De traditionele badkamer met tegelwanden en -vloeren verleden tijd? Dat nog niet, maar we gebruiken nu de modernste toepassingen zoals sfeervolle glasplaten en naadloze kunststof vloeren. In de proefwoning in Venhuizen konden de bewoners van de Pastoor Suidgeeststraat en de Sint Lucasstraat kennismaken met de nieuwe manier van renoveren.

De bewoners zijn enthousiast. Velen van hen willen ook zo'n metamorfose in hun badkamer. De toepassing van glasplaten en een kunststofvloer zorgt voor schoonmaakgemak. Het hangend toilet is daar ook debet aan. De grote spiegel met infrarood verwarming en de 'knuffelmuur' (de wand tegenover de douchestang) stralen warmte uit. Zonder radiator is het een bijzonder behaaglijke badkamer.

De renovaties starten in februari, medio half april moeten alle badkamers gedaan zijn. 

Een indruk van de moderne badkamer, de finishing touch ontbreekt nog