Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons huurdersportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Begin 2020 is er een nieuw uitgebreid klantportaal beschikbaar. Excuses voor het ongemak.

Zomereditie Huis & Raad is uit!

Ons nieuwste bewonersblad Huis & Raad is uit! In deze zomerse editie vindt u onze interviews, nieuws, adviezen en tips. Speciale aandacht gaat uit naar beschermd wonen. Nieuw is ons inlegvel met groen nieuws en groene cijfers.

In de coverstory vertelt Riette van Asch, clustermanager Rosario van Esdégé Reigersdaal, u over mensen met een beperking die baat hebben bij toegespitste zorg. Speciaal voor de oudere cliënten start zij een huiskamerproject aan De Nachtegaal in Hoogkarspel. Zij zoekt daarvoor nog vrijwilligers.

Met ontroering waren wij getuige van de opening van de nieuwe zorglocatie De Gent in Hoogkarspel. Daar had burgemeester Pijl de eervolle taak om onder luid gejuich het nieuwe gebouw te openen. Dankbaarder kon zijn taak niet zijn: de nieuwe bewoners staken hun blijdschap niet onder stoelen of banken. Na de opening volgden een rondleiding en een vrolijk feest in de tuin voor alle genodigden.

Naast deze verhalen vindt u in ons blad de vertrouwde rubrieken. Nieuw is onze Groenbrief, waarmee wij u halfjaarlijks op de hoogte houden van onze energiezuinige maatregelen.

Veel leesplezier!