Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Zomereditie Huis & Raad is uit

Het is zomer! Het is warm en de zon schijnt volop. In de tuin of op uw balkon kunt u genieten van de zomereditie van ons bewonersblad Huis & Raad. In deze uitgave vindt u mooie verhalen en krijgt u handige tips.

U krijgt bijvoorbeeld advies hoe u energie kunt besparen tijdens de warmere maanden van het jaar. In de coverstory nemen we afscheid van collega Margriet Kunst die jarenlang Huis & Raad kleur gaf. U leest wat zij zo leuk vond aan het maken van het blad.

Daarnaast zijn er ook weer nieuwe collega’s. Onze projectleider Nieuwbouw en ons compleet nieuwe team van het Klantcontactcentrum stelt zich aan u voor. En bent u al bekend met het begrip ‘Buurtbakkie’? Auke Abbekerk legt uit wat de bedoeling is van dit initiatief in Hoogkarspel.

Veel leesplezier!