Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons huurdersportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Begin 2020 is er een nieuw uitgebreid klantportaal beschikbaar. Excuses voor het ongemak.

Woningcorporaties en Urgenda bieden kabinet hulp aan bij CO2-reductie

Urgenda wil samen met 170 woningcorporaties 100.000 huurwoningen (extra) verduurzamen. Dat plan helpt het kabinet bij het behalen van klimaatdoelen en huurders kunnen profiteren van een lagere energierekening. Onze corporatie neemt deel aan dit actieplan, dat vandaag in Den Haag gepresenteerd werd.

Het voorstel is om het geld, dat corporaties kwijt zijn aan de verhuurderheffing, te gebruiken om 100.000 huurwoningen te verduurzamen. Dankzij duurzame ingrepen, bijvoorbeeld door woningen gasloos te maken en van zonnepanelen te voorzien, besparen de corporaties samen veel extra CO2.

Het Grootslag verwacht voor 2019 ruim € 2,4 miljoen aan de verhuurderheffing te betalen. Voor dit geld kunnen we 60 extra woningen duurzamer maken. Beter voor het milieu en de portemonnee van onze huurders. 

In het persbericht leest u meer informatie over dit actieplan.