Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Voorjaarseditie Huis & Raad is uit

De narcissen steken hun kopjes op en vogels laten volop weten dat het lente wordt. Dat betekent dat het tijd is voor het voorjaarsnummer van ons bewonersblad Huis & Raad. Ook dit keer wordt u getrakteerd op veel verhalen, tips en nieuws.

In de coverstory is de jonge en bevlogen wethouder van de gemeente Medemblik, Yannick Nijsingh, aan het woord. Hij wil de onderlinge samenwerking met ons en andere zorg- en welzijnspartijen versterken om de inwoners te ondersteunen. Dat is belangrijker dan ooit, want er zijn steeds meer mensen met (geld)zorgen. Daarom in dit nummer ook veel aandacht voor de verschillende toeslagen, die helpen om de rekeningen te betalen.

Daarnaast maakt u kennis met de werkgroep Sociaal Domein & Leefbaarheid van de Huurdersraad. Op de andere pagina's neemt u een kijkje in de woning van een jonge huurster en vindt u nieuws, adviezen en tips.

Veel leesplezier!