Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Huis & Raad najaar 2022 is uit!

Herfst, een nieuw jaargetijde. Dat betekent een nieuw magazine met interviews, nieuws en tips. Ditmaal in de coverstory Linda Gerth van Stichting Netwerk Hoorn over hoe vrijwilligers van Buurtbemiddeling helpen conflicten tussen buren op te lossen. Daarnaast mogen we een kijkje nemen in het smaakvolle appartement van Merel Reehorst, die met ondersteuning van Esdégé Reigersdaal woont in de Branderhoeve.

Ditmaal konden we ook eindelijk weer eens een item maken over een sleuteluitreiking. Dit keer aan de gelukkige bewoners van de 18 beneden- en bovenwoningen in nieuwbouwplan Reigersborg-Zuid. Naast de verhalen ook aandacht voor bespaar- en budgettips en vooral om te lezen waar u eventueel recht op heeft. Belangrijker dan ooit in deze tijden van inflatie en hoge energiekosten.