Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

De wintereditie van Huis&Raad is uit!

De laatste editie van Huis & Raad in 2023 is uit: de wintereditie! Binnenkort valt het bewonersblad weer bij al onze huurders op de mat.

In deze editie leest u een interview met de vicevoorzitter van de Huurdersraad: Rob Bakker. Rob vertelt over wat de Huurdersraad doet en waarom. Maar hij roept de huurders ook op om van zich te laten horen. Uw woonervaring is belangrijk voor het werk van de Huurdersraad.

Ook stellen we drie nieuwe collega's van Het Grootslag aan u voor, vertellen we u over onze nieuwbouwontwikkelingen en laten we de vernieuwde Ranonkellaan (Hoogkarspel) aan u zien.

Wist u dat u energietoeslag voor 2023 kunt aanvragen bij uw gemeente? In het blad leest u hoe. Wees op tijd, want voor elke gemeente geldt een andere datum tot wanneer u de toeslag kunt aanvragen.

Naast deze onderwerpen staan er nog veel meer tips, nieuws en handige weetjes in het bewonersblad. We wensen u veel leesplezier en fijne feestdagen!