Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons huurdersportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Begin 2020 is er een nieuw uitgebreid klantportaal beschikbaar. Excuses voor het ongemak.

De nieuwe najaarseditie Huis & Raad is uit!

De dagen worden korter, de blaadjes verkleuren en de wind voelt een stuk frisser. Tijd voor de najaarsuitgave van ons bewonersblad Huis & Raad. Met paraplu luidt Fer Beerepoot zijn verhaal in over het bestrijden van eenzaamheid in Hoogkarspel. Daarnaast vindt u verhalen over de knallende start van een nieuw zorgcentrum en van enthousiaste bewoners die de voordelen van hun woongebouw benoemen. En natuurlijk vindt u vele nieuwsitems, adviezen en informatie die u niet wilt missen!

Ook de andere rubrieken ontbreken niet. U kunt een kijkje nemen in een nieuwbouwwoning, we stellen nieuwe medewerkers aan u voor en geven u inzicht in de jaarcijfers van 2018. In de rubriek Geld & Wonen wijzen wij u op de landelijke toeslagen en hoe belangrijk het is om deze niet te missen. Als afsluiter leest u in het interview met Patrick Hageman hoe belangrijk - werkende! - rookmelders zijn.

Veel leesplezier!