Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Woonmatch App maakt zoeken naar woning simpel

We hebben een Woonmatch App! Deze app maakt het zoeken naar en reageren op een woning super eenvoudig. Samen met andere corporaties ontwikkelden we deze handige app. Woonmatch is het systeem dat we gebruiken voor het publiceren en verhuren van onze woningen. Woonmatch was eerder alleen te vinden via de website.

DeĀ app is gebruiksvriendelijk en biedt nieuwe functies
Via de app is het mogelijk om een zoekprofiel samen te stellen om zo de ideale woning te vinden. Na het vinden van de favoriete woning kan de woningzoekende direct reageren. Handige meldingen geven een seintje als de reactietermijn verstrijkt en/of er een uitnodiging voor een bezichtiging klaar staat. Ook het uploadenĀ van de vereiste documenten, zoals een uittreksel uit de Basisregistratie Personen, is nu heel eenvoudig. Een foto van het document verzenden en het document is aangeleverd.


Niet alleen voor woningzoekenden
Ook huurders die willen verhuizen kunnen het woningaanbod zo makkelijk in de gaten houden.

Eerste woonruimteverdeelsysteem met een app
Woonmatch is het eerste woonruimteverdeelsysteem dat een app aanbiedt en daar zijn we best trots op. De app is ontwikkeld door Service Sites samen met het collectief van de corporaties in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, Waterland en Viverion in Lochem.

Woonmatch App is nu te downloaden in de App Store of via Google Play. Meer informatie vindt u op Woonmatch West-Friesland via de link Woonmatch App op deze pagina.