Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons huurdersportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Begin 2020 is er een nieuw uitgebreid klantportaal beschikbaar. Excuses voor het ongemak.

Wonen doen we samen

Er gebeuren fantastische dingen in ‘onze’ sector. Toch blijkt dat de buitenwereld dit nog niet altijd ziet. Jammer! Want een goed beeld bij stakeholders en publiek draagt bij aan een sterkere positie van onze sector. Klinkt logisch. Maar hoe zorgen we ervoor dat we in beeld komen bij de buitenwereld? Door samen te werken aan onze beeldvorming. Door van ons te laten horen. En onze zichtbaarheid te vergroten. Niet als afzonderlijke corporatie, maar namens ons allemaal, namens De Woningscorporaties. Vandaag starten we met bijna 300 woningcorporaties met de landelijke campagne Wonen doen we Samen. Hiermee laten we samen zien wie we zijn, voor wie we er zijn en wat we doen.

We stellen ons opnieuw voor
We willen onszelf – als sector – opnieuw voorstellen aan Nederland. We vertellen wie we zijn, wat we doen en vooral voor wie we het doen. Maar ook met wie. Want Wonen in Nederland, dat doen we Samen. Samen met de vereniging van woningcorporaties Aedes en andere corporaties starten we op 1 september met de campagne Wonen doen we Samen

Geld om te kunnen investeren
Daarnaast gaan we in de komende periode richting de verkiezingen voor ons belangrijke thema's (verduurzaming woningen, leefbare wijken, voldoende woningen) actief onder de aandacht brengen. Uiteindelijk doel is dat er in het komend regeerakkoord de randvoorwaarden verbeteren waaronder corporaties werken, met name financiële verlichting.

U kunt de campagna volgen via ons Twitteraccount #wonendoenwesamen. In het filmpje op  #woningcorporaties https://bit.ly/3gTIZTO ziet u de eerste kennismaking.