Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

Warm welkom voor bewoners De Luifel

Vanaf 1 januari huren de bewoners van appartementencomplex De Luifel in Kersenboogerd Hoorn bij Het Grootslag. Op die datum nemen wij officieel deze woningen over van Woonzorg Nederland. Om onze nieuwe huurders alvast van harte welkom te heten, stelden we ons per brief voor, voorzien van de belangrijkste informatie.

Helaas kunnen we niet persoonlijk kennis maken. Vanwege de aangescherpte coronaregels kan de bijeenkomst, die we voor onze nieuwe bewoners wilden organiseren, niet doorgaan. Om onze corporatie toch een ‘gezicht’ te geven, gaat onze wijkopzichter deze maand bij elk adres langs om bewoners te informeren en eventuele zaken te regelen.

Met de overname van de 53 appartementen breiden we ons woningbezit in de gemeente Hoorn uit. Belangrijk uitgangspunt was om deze woningen in de sociale verhuur te houden. Dit was ook de wens van de gemeente. In het woongebouw wonen senioren, vlakbij allerlei voorzieningen in de Kersenboogerd. Wij wensen onze nieuwe bewoners nog vele jaren woonplezier bij onze organisatie.

De Luifel, Kersenboogerd