Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

Waardebon van uw gemeente om energie te besparen

Gemeente Drechterland en Medemblik helpen huurders om hun energierekening te verlagen. Dit doen zij door waardebonnen ter beschikking te stellen. Met deze bon kunnen huurders energiebesparende producten kopen. Denk hierbij aan LED-lampen, tochtstrips, waterbesparende douchekoppen, radiatorfolie, etc. Vanaf 18 januari ontvangen alle huurders van deze gemeenten een brief over deze tijdelijke actie.

Bij de brief zit een waardebon, die verzilverd kan worden. Hoe u dit doet, kunt u lezen op de website van uw gemeente. Via deze website kunt u ook een gratis adviesgesprek boeken. In dit gesprek vertelt de energiecoach welke energiebesparende producten u het beste kunt aanschaffen.

Let op! Niet elke waardebon kan verzilverd worden. Voor deze actie is een beperkt budget uitgetrokken, dus verzilver uw waardebon snel want OP=OP!

Ook het aantal adviesgesprekken is beperkt. Wees er daarom snel bij. Kijk voor meer informatie op de website van uw gemeente:

👉 www.winstuitjewoning.nl/medemblik-huur

👉 www.winstuitjewoning.nl/drechterland-huur

Woningcorporaties hebben hierin geen actieve rol. Wel willen wij onze huurders op de hoogte stellen van deze actie.