Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Tijdelijk Noodfonds Energie

Heeft u een hoge energierekening? En een bruto-inkomen per maand lager dan € 2.980 (alleenstaand) of € 3.794 (samenwonend)? Dan komt u in aanmerking voor een bijdrage van het Tijdelijk Noodfonds Energie. Huishoudens kunnen de steun van het Noodfonds aanvragen voor de periode oktober 2022 t/m maart 2023. U vraagt deze bijdrage zelf aan.

Wie kunnen het aanvragen?
U kunt steun krijgen van het Noodfonds Energie als: 

  • Het bruto-inkomen van uw huishouden per maand is lager dan € 2.980 (alleenstaand) of € 3.794 (samenwonend). Dit is inclusief 8% vakantiegeld. 
  • Uw huishouden zelf een contract voor gas en stroom bij een energieleverancier heeft. Het maakt niet uit bij welke energieleverancier.
  • Uw energierekening hoger dan 10 tot 13% van het gezamenlijk bruto-inkomen is. 

Aanvragen Noodfonds
Het aanvragen van het Noodfonds kan via de website van Geldfit:
https://geldfit.nl/tijdelijk-noodfonds-energie
Hier vindt u uitgebreide informatie en weet u of in aanmerking komt voor het fonds.

Hulp nodig?
Bel met de hulplijn Noodfonds-check via 0800 0550. Houd de inkomensgegevens van uw huishouden en het termijnbedrag van uw energieleverancier bij de hand.

Het Noodfonds is opgezet door verschillende energieleveranciers en schuldhulpverlening. De Rijksoverheid ondersteunt het fonds.