Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons huurdersportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Begin 2020 is er een nieuw uitgebreid klantportaal beschikbaar. Excuses voor het ongemak.

Start bouw 15 huurappartementen Bangert Oosterpolder

Afgelopen donderdag 16 mei is op buitengewone wijze het startsein gegeven voor de bouw van een Gezondheidscentrum in Bangert/Oosterpolder in Zwaag. In hetzelfde gebouw komen 15 sociale huurwoningen van Het Grootslag. De start van de bouw werd ingeluid door een dubbele handeling: de onthulling van een bouwbord en het slaan van de officiële paal door o.a. wethouder Van der Ven.

Dit najaar moet het nieuwe gebouw verrijzen, dat een gezondheidscentrum herbergt met daarboven 30 appartementen: 15 vrije sector, die Kuin Vastgoedontwikkeling verhuurt en 15 sociale huurwoningen van Het Grootslag.

Behalve de appartementen komen een apotheek, een huisartsenpraktijk, een fysiotherapeut, verloskundigen en een gedeelte voor de begeleiding van kinderen samen onder één dak. Kuin Vastgoedontwikkeling is de ontwikkelaar van het project en Kuin Aannemingsbedrijf gaat het bouwen.