Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

Prijzen tuinwedstrijd 2021

In augustus verblijdden we twee bewoners met groene vingers met een mooie tuincheque. Zij waren de winnaars van onze tuinwedstrijd 2021. Er was een hoofdprijs te winnen in de categorie tuinen en een hoofdprijs in de categorie ‘balkontuin’. Echter, bij gebrek aan ingezonden balkontuinen, kozen we nu voor de leukste kleine tuin.

Winnares grote tuin
De eerste tuincheque ging naar mevrouw Weyers van de Europasingel. Terecht, want haar tuin is werkelijk een lust voor het oog. Prachtig onderhouden en een oase van bloemen, struiken en een strak gazon. De krasse 88-jarige is dan ook heel blij met haar tuin. Gelukkig heeft zij hulp bij het onderhoud. Dat is ook wel nodig, want de tuin beslaat heel wat vierkante meters. “Juist van al dat groen geniet ik zo veel. Sinds 1971 woon ik in Wervershoof. Samen met pastoor Geel en mijn zus nam ik zo’n vijftig jaar terug mijn intrek in deze woning. Na het overlijden van pastoor Geel en jaren later mijn zus woon ik inmiddels al weer heel lang alleen, maar nog steeds naar volle tevredenheid. Als ik naar buiten kijk, denk ik altijd aan mijn vader. Hij was hovenier en ik stel me voor dat hij vanuit de hemel met trots naar mijn tuin kijkt.”

Winnares kleine tuin
Een palet van bloemen en planten rondom een kleine vijver in een piepklein tuintje aan de Pier in Wervershoof. Die paar vierkante meter vormen een eldorado voor bijen, hommels, vlinders en andere insecten. En niet te vergeten salamanders, kikkers en padden. Ook diverse soorten vogels komen regelmatig aanvliegen, want de voederpaal is erg geliefd. Met dieren en planten heeft Renske Reus alles op. Vele uren steekt zij in het verzorgen van haar tuintje. Dat is haar toevertrouwd, want zij werkt bij een tuincentrum. Het kleine stukje groen is Renske heel dierbaar. Ze is er vaak terug te vinden met een kopje thee, genietend van de ochtendzon. Haar inzet belonen we graag met de tweede tuincheque. Omdat Renske op vakantie was, nam haar moeder die voor haar in ontvangst.

Kleine tuinprijzen
Een aantal andere deelnemers van de tuinwedstrijd maakten we blij met een ‘kleine’ tuinprijs van € 25,-.

Directeur bestuurder Hans Kröger overhandigt de tuincheque aan mevrouw Weyers
Overhandiging tweede tuincheque aan moeder van winnares Renske Reus