Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Persoonlijk advies om energie te besparen

Wij zijn volop onze woningen aan het verduurzamen, maar hebben geen invloed op de stijgende gas- en elektraprijzen. Gelukkig kunnen bewoners zelf veel doen om hun energieverbruik te verminderen. Om daarbij te helpen zetten we drie energiecoaches in, die opgeleid zijn om besparingstips te geven. De ervaring leert dat met eenvoudige maatregelen een besparing van 10 tot 20% op de energierekening mogelijk is. Het gaat dus om serieuze bedragen!

Persoonlijke uitnodiging voor een informatiebijeenkomst
Eind oktober houden de coaches twee informatiebijeenkomsten (een avond en een middag) om bewoners advies te geven. Bewoners kunnen zich dan aanmelden voor een huisbezoek. Zo kan de coach bepalen welke maatregelen het meest geschikt zijn voor de betreffende woning/huishouden. Bewoners bij wie het energieverbruik relatief hoog is, worden als eerste uitgenodigd. Deze huurders ontvangen in oktober persoonlijk bericht. De data van deze bijeenkomsten zijn nog niet bekend.

Bekende gezichten
De energiecoaches zijn ‘oude’ bekenden. Bibi Schultz, Dick Visser en Henk de Groot waren tot dit voorjaar in dienst bij ons. Zij behaalden deze zomer het certificaat ‘Energiecoach voor huurders’ bij het landelijk adviescentrum Hoom. Zij werken onafhankelijk en leveren op deze manier graag een bijdrage aan de besparing van energie en het beperken van kosten voor onze huurders.