Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Sleuteluitreiking 20 appartementen Raadhuisplein

Het nieuwe gebouw aan het Raadhuisplein in Hoogkarspel was al maanden een blikvanger in het dorp, maar de appartementen stonden nog leeg. Vanaf maandag 19 november is dat anders, want eindelijk was het moment daar dat de nieuwe huurders hun felbegeerde sleutels uitgereikt kregen.

Op deze gure dag stonden de nieuwe bewoners bibberend te wachten op het officiƫle ogenblik: de overhandiging van de huissleutels. Gelukkig vergoedden een warm onthaal en een prachtige bos bloemen hun ongemak. Gewapend met een eigen sleutelbos spoedden zij zich naar hun appartement. Na de bezichtiging van hun kamers en het gebouw werd het gezelschap getrakteerd op hun lunch bij Van Dis.

Het nieuwe gebouw pal in het centrum van Hoogkarspel vormt de 4e wand aan het Raadhuisplein. Samen met het gemeentehuis, DEEN Supermarkt en de kerk aan de overkant bakent het pand het plein af. Doordat de grote open ruimte nu aan alle zijden is afgeschermd is een echt dorpsplein ontstaan.

Het is een plek waar de Blauwe Reigers en bewoners van omringende dorpen kunnen winkelen, de markt bezoeken, kermis vieren en op het terras genieten van een kopje koffie. Hoogkarspel heeft een plek waar iedereen welkom is. En een plek waar onze bewoners straks dagelijks van kunnen genieten.