Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons huurdersportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Begin 2020 is er een nieuw uitgebreid klantportaal beschikbaar. Excuses voor het ongemak.

Opening zorglocatie De Gent in Hoogkarspel

Op 23 mei opende burgemeester Pijl de nieuwe zorglocatie De Gent aan de Streekweg in Hoogkarspel. Een dankbare taak want de nieuwe bewoners waren heel enthousiast en straalden van trots en blijdschap. En niet alleen zij, ook de begeleiders van Leekerweide. De verhuizing zit erop en nu genieten van het nieuwe gebouw.

De burgemeester gaf aan onder de indruk te zijn van het gebouw. Hij feliciteerde Leekerweide, de omwonenden en allen die hielpen het gebouw te realiseren: "Het Grootslag kan trots zijn op dit prachtige zorgcentrum. Het is echt een aanwinst op het dorp."

Zijn felicitaties golden vooral de nieuwe bewoners. Net zoals zij ging burgemeester Pijl juichend het terrein op om de appartementen en het fraaie hoofdgebouw te bewonderen. Na de rondleiding volgde een feestje in de binnentuin. Onder een stralende zon deed het gezelschap zich te goed aan heerlijke versnaperingen en deelde de feestvreugde met de cliënten en begeleiders van Leekerweide.

Zorglocatie De Gent bestaat uit 27 appartementen in twee bouwlagen. Alle woningen komen uit op de binnentuin. Voor de appartementen, aan de Streekweg, staat een notariswoning waarin zich de algemene ruimtes bevinden. Daar kunnen de bewoners samen eten, koken en activiteiten doen.