Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Opdracht duurzaamheidsrenovatie 20 woningen Hoogkarspel

Onze woningen aan de Dahliastraat en Hyacintenlaan in Hoogkarspel krijgen een nieuw jasje. En dat niet alleen, we maken ze ook een stuk energiezuiniger. De 20 woningen ondergaan - naar verwachting dit najaar - een duurzame renovatie. Dit project gaat de ToekomstGroep in Andijk voor ons uitvoeren. Op 23 juni werd het contract door beide directeuren ondertekend. Het was de meest veilige ondertekening ooit. Op anderhalve meter afstand en met een hygiënepunt als ondersteuning.

Dat hygiƫnepunt is een uitvinding van de ToekomstGroep en geschikt om bij buitenwerkzaamheden te gebruiken. Zo kunnen vakmensen hun handen wassen en ontsmetten, zonder bewoners lastig te vallen. Een super uitvinding in deze tijd.

Deze kruiwagen is straks te zien bij de duurzaamheidsrenovatie aan de Dahliastraat en Hyacintenlaan. Daar willen we de volgende werkzaamheden aan onze woningen uitvoeren:

  • Dak van buitenaf isoleren
  • Gevels aan de buitenzijde isoleren en afwerken met steenstrips voor een nieuwe eigentijdse uitstraling
  • Gemetselde tuinmuurtjes tussen de woningen verwijderen en schutting terug plaatsen
  • Dakgoten en regenpijpen vervangen
  • Schoorstenen verwijderen
  • Zonnepanelen plaatsen
  • Hybride luchtwarmtepomp installeren

Na deze grootscheepse renovatie zien de woningen er weer als nieuw uit en genieten onze bewoners van meer wooncomfort en besparen ze op energielasten.

Ondertekening contract: vlnr Jan Piet Konijn van de ToekomstGroep en Hans Kröger van Het Grootslag