Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Onze woningen in 2021 gemiddeld energielabel A!

Met gepaste trots kunnen we melden dat ons totale woningbezit in 2021 gemiddeld voldoet aan energielabel A! Dat is veel eerder dan het jaar 2025, waarvan we aanvankelijk uitgingen. En nog veel eerder dan het jaar 2030, wanneer het woningbezit van alle Nederlandse corporaties gemiddeld aan dit label moet voldoen.

1/5 deel van onze woningen heeft een warmtepomp

Inmiddels heeft 20% van ons woningbezit (542 woningen) geen traditionele cv-ketel meer. Dat geldt zowel voor nieuwbouw als bestaande woningen. Andere reseultaten waarop we trots zijn: op 685 woningen liggen zonnepanelen en er zijn 584 keukens waar gasloos gekookt wordt. Deze standen zijn van 1 november. Voor de actuele standen van al ons duurzame toepassingen: klik op de link op deze pagina. Daar vindt u ook de energielabels waaraan onze woningen voldoen.

Actuele standen duurzame toepassingen