Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

Mooie resultaten onderzoek Aedes Benchmark

De resultaten van het onderzoek onder corporaties van Aedes-benchmark liegen er niet om, we hebben het afgelopen jaar goed gepresteerd. De mooie cijfers waren goed voor maar liefst 4 x een A* voor de categorieën 'Huurdersoordeel', 'Bedrijfslasten', 'Duurzaamheid' en 'Onderhoud & Verbetering'. Met deze prachtige scores behoren we samen met Wooncompagnie en De Woonschakel tot de best presterende corporaties in Nederland.

Mooie cijfers stimuleren ons om net dat stapje extra te doen
De 4 A's maken ons niet alleen trots, maar stimuleren ons ook om net dat stapje extra te doen. We blijven ons volop inzetten voor een goede dienstverlening en kwalitatief onderhoud. Dat geldt ook voor het duurzamer maken van onze woningen. Bij woningen met een hoge energievraag nemen wij versneld maatregelen om de energielasten naar beneden te brengen. Toch moeten huurders er rekening mee houden dat de gehele duurzaamheidsoperatie nog enige jaren zal duren.

Effect plaatsing (hybride) warmtepompen
Opvallend is de landelijk gemiddelde stijging van de CO2 uitstoot warmtevraag van 0,1 kg/m2 bij de corporatiewoningen. Bij onze woningen is er juist een daling is te zien van 0,6 kg/m2. Deze gegevens worden aangeleverd door Liander. Hiermee zien we het effect van de plaatsing van de hybridesystemen en warmtepompen. Inmiddels heeft meer dan 30% van onze woningen een hybride of volledige warmtepomp.

Resultaten energiezuinige toepassingen bij ons woningbezit
Iedere maand laten wij de actuele standen zien hoever we zijn met het toepassen van verschillende maatregelen om onze woningen energiezuiniger te maken. U ziet ze in het overzicht.

Aedes-benchmark
Met dit jaarlijkse onderzoek laat Aedes-benchmark de prestaties zien van bijna 300 woningcorporaties. Hiermee kunnen de corporaties hun prestaties vergelijken en van elkaar leren. Onze felicitaties gaan naar onze collega-corporaties Wooncompagnie en De Woonschakel die ook op de 4 genoemde hoofdcategorie├źn een A* scoorden.

*Op deze 4 onderdelen zijn de beoordelingen A, B of C te behalen