Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

In 2020 nieuw zorgcentrum in Kersenboogerd

Met een jaar vertraging komt er toch een woonzorgcomplex aan de Jac Bloemhof in Kersenboogerd. De bouwvergunning is binnen, de eerste paal gaat in juni de grond in. In 2020 moet het gebouw klaar zijn.

Het gebouw geeft onderdak aan 29 appartementen en twee gemeenschappelijke huiskamers. Het voldoet aan de huidige duurzaamheidseisen: het pand wordt gasloos, het heeft een warmte- en koudeopslag en op het dak komen zonnepanelen.

Zorginstelling Philadelphia huurt het gebouw. Deze zorgverlener biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en heeft al meerdere voorzieningen in de regio.

De wachtlijsten voor mensen met een beperking zijn lang. Daarom kijkt Het Grootslag naar mogelijkheden om meer zorgcentra te bouwen. Samen met Esdégé Reigersdaal kijken we naar een nieuwe locatie.

artist impression zorgcentrum Jac Bloemhof