Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Ideale woonlocatie aan de Hollandse Cirkel in Zwaag

Op 16 mei ontving een grote groep bewoners de sleutels van hun nagelnieuwe woning aan de Hollandse Cirkel in de wijk Bangert Oosterpolder. Het gaat om 56 appartementen, waarvan er 21 bestemd zijn voor cliënten van Leekerweide en 35 voor senioren. De laatsten kunnen beroep doen op zorgverlener Wilgaerden, wanneer zij zorg nodig hebben.

Het indrukwekkende gebouw ligt aan De Strip, naast sportaccommodatie De Kreek. Het is ons grootste project ooit en het eerste gebouw, dat wij in de gemeente Hoorn bouwden. Dit deden we in samenwerking met DEEN Vastgoed. Op de begane grond zit een grote DEEN Supermarkt, met coffeecorner, waar bewoners elkaar kunnen treffen. Naast DEEN zit er nog een slijterij, een opticien en een restaurant in het gebouw. Daarboven liggen vier etages appartementen.

De woningen liggen aan een klein winkelcentrum. De winkels zijn gegroepeerd rond een plein, waar volop reuring is. Toch is het er landelijk wonen, alle fraaie balkons bieden een prachtig uitzicht op de omliggende dorpen. Dát en het feit dat de binnenstad van Hoorn snel te bereiken is, maakt de Hollandse Cirkel tot een ideale woonlocatie.