Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Huuraanpassing per 1 juli 2024

Elk jaar passen wij op 1 juli de huurprijzen van onze woningen aan. Huurders van Het Grootslag ontvangen vóór 1 mei een brief waarin staat wat het nieuwe huurbedrag wordt.

Ons huurprijsbeleid
Dit jaar verhogen wij de huur van onze woningen met gemiddeld 4,5%. Het maximale percentage dat wij vragen is 5,5%. Het percentage dat voor u geldt hangt af van de huur die u nu betaalt. Het verschil tussen uw huidige netto huur en de streefhuur (de huur die wij bij een nieuwe huurder van uw woning zouden vragen) bepaalt het percentage waarmee uw huur wordt verhoogd. Net zoals voorgaande jaren passen we geen inkomensafhankelijke huurverhoging toe.

Bezwaar maken
Bent u het niet eens met de huuraanpassing? In een aantal gevallen is het mogelijk om bezwaar te maken. Dit moet u vóór 1 juli 2024 doen. Meer informatie hierover vindt op de website van de Huurcommissie