Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Het Grootslag en NW360 bundelen krachten voor seniorenwoningen in Hoorn

Op maandag 18 maart hebben Woningstichting Het Grootslag en NW360 Vastgoedontwikkeling de eerste stappen gezet naar een innovatief antwoord op de groeiende behoefte aan passende huisvesting voor senioren. De partijen hebben een intentieovereenkomst ondertekend voor de ontwikkeling en realisatie van 50 tot 55 appartementen aan de Scheldeweg 2 in Hoorn.

Voor actieve en minder mobiele senioren
De woningen in het plan zijn bedoeld voor zowel actieve als minder mobiele senioren. Het Grootslag wil zorgen dat mensen langer zelfstandig kunnen blijven wonen, ook als zware zorg nodig is. Wanneer nodig kan bij deze woningen zorg aan huis snel ingeschakeld worden via de samenwerkingspartner Omring. Naar verwachting wordt een groot deel van de woningen aangemerkt als geclusterde woningen. Ook staat er in de plannen dat er een ontmoetingsruimte voor sociale activiteiten wordt ingericht.

Comfortabel en levensloopbestendig
Het project zit nog in de ontwerpfase. Maar heeft als uitgangspunt dat er een moderne woonomgeving gecreëerd wordt, waar senioren comfortabel kunnen worden. De appartementen worden levensloopbestendig.

Nieuwe woonoplossingen
Door de vergrijzing van de Nederlandse bevolking, is het van belang om nieuwe woonoplossingen te bieden. Met dit project introduceren we een nieuwe woonvorm, die niet alleen het welzijn van de bewoners bevordert maar ook antwoord geeft op het tekort aan mantelzorgers en zorgmedewerkers.

Woningstichting Het Grootslag
Woningstichting Het Grootslag is een woningcorporatie die zich inzet voor het realiseren van betaalbare en kwalitatief hoogwaardige huisvesting in West-Friesland. Het Grootslag streeft ernaar om te voldoen aan de woonbehoeften van verschillende doelgroepen, met speciale aandacht voor senioren en mensen met een zorgvraag.

NW360 Vastgoedontwikkeling
NW360 Vastgoedontwikkeling is een dynamische vastgoedontwikkelaar die zich richt op het creëren van innovatieve en duurzame vastgoedprojecten in Nederland. NW360 staat bekend om zijn integrale aanpak, waarbij creativiteit, kwaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid centraal staan.