Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

Geluidsarm ventileren in de Hollandse Cirkel

In luchtdichte woningen, zoals de appartementen aan de Hollandse Cirkel, is een goede ventilatie voor een gezond binnenklimaat een ‘must’. Daarvoor zorgt het moderne warmteterugwinsysteem (WTW). Ventilatie met warmteterugwinning voert gebruikte lucht af naar buiten en voert schone verse lucht aan. In de warmtewisselaar van de WTW wordt de temperatuur van de uitgaande lucht gebruikt om de binnenkomende lucht te verwarmen. Hiermee wordt 95% van de energie hergebruikt.

Om bewoners prettig te laten wonen, willen we dat de WTW’s zo min mogelijk geluid produceren. Dat was ook de eis voor de 56 appartementen aan de Hollandse Cirkel in Zwaag. Voor het aanbrengen van geluidsarme WTW’s gingen we de samenwerking aan met een specialist op het gebied van ventilatiesystemen, het bedrijf Zehnder. In het filmpje op deze pagina ziet u ons prachtige project en vertellen we over duurzaam en geluidsarm ventileren.