Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Extra controle cv-ketel van merk Agpo

In het consumentenprogramma Kassa werd onlangs gewaarschuwd voor cv-ketels van Agpo Ferroli. Deze zouden brandgevaarlijk kunnen zijn. Fabrikant Agpo stelt dat er zich alleen problemen kunnen voordoen wanneer de ketels niet goed worden onderhouden. De kwestie is inmiddels voorgelegd aan Kiwa en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Omdat er in 47 woningen van ons een ketel van Agpo Ferrioli hangt, vinden we het belangrijk om onze huurders van dit bericht op de hoogte te brengen. Wat betreft het onderhoud kunnen we melden dat onze installateur ESNW de toestellen volgens de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant controleert. Omdat we deze kwestie serieus nemen, treffen we de volgende maatregelen:

  1. Binnen 14 dagen ontvangen onze huurders, die een cv-ketel van Agpo hebben, bericht van het ESNW voor een extra controle
  2. We laten deze 47 installaties jaarlijks controleren
  3. De cv-installaties worden medio 2022/2023 vervangen

Wachten op standpunt Kiwa en de NVWA
Uiteraard is het voor ons van groot belang om te weten wat het standpunt is van Kiwa en de NVWA. Wij en in het bijzonder onze huurders moeten zo snel mogelijk weten of de cv-ketels van Agpo kunnen leiden tot onveilige situaties. Daarbij moeten we kunnen vertrouwen op het oordeel van Kiwa en de NVWA. Zodra er meer duidelijk is, brengen we onze huurders op de hoogte.