Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

De herfsteditie van Huis&Raad is uit

De zomer is voorbij, de jassen gaan weer aan en de straatverlichting begint steeds vroeger te branden. Oftewel: het is herfst. Tijd dus voor onze herfsteditie van ons bewonersblad Huis&Raad.

In dit nummer maakt u kennis met Jeroen de Snaijer. Samen met zijn broer Dennis is hij eigenaar van Stucadoors- en spackspuitbedrijf De Snaijer. Zij verzorgden de renovatie van woningen aan de Viskuil en Flamingolaan in Andijk. In de cover story gaat Jeroen in op hun werkwijze waarbij hij met zowel de vaklui als de bewoners een band opbouwt.

Verder leest u over de voortgang van onze plannen met Sorghvliet in Andijk en de start van de bouw van projecten in Westwoud en Hoogkarspel. 

En komt u ook naar de Vrijwilligersmarkt in Medemblik? Klaas-Jan Groot is heel enthousiast over de bereidwilligheid in West-Friesland. Daarnaast leest u natuurlijk nog tips en andere nieuwtjes. 

Veel leesplezier!