Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

De 1000e woning uitgerust met zonnepanelen!

Een duurzame mijlpaal! We zijn de 1000 woningen gepasseerd, waarop nu in totaal 7872 zonnepanelen liggen. Daarnaast liggen er nog op 10 woongebouwen in totaal 258 panelen. We hebben de gang erin!

Een aardige bewoner stuurde ons een foto van appartementencomplex De Wilskracht, waarop vanuit de lucht duidelijk de zonnepanelen te zien zijn. Leuk, want op onze woongebouwen zijn de panelen vanaf de straat niet of slecht zichtbaar. In tegenstelling tot veel van onze woningen, waar de panelen duidelijk zichtbaar de daken blauw of zwart kleuren. Misschien niet altijd even fraai, maar met een belangrijke taak: het leveren van schone zonnestroom en het laten dalen van de energiekosten. Steeds meer van onze bewoners kunnen hiervan profiteren. Niet minder belangrijk: weer een stap richting een energieneutraal 2050!

Zonnepanelen op woongebouw De Wilskracht Wervershoof