Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Het zijn deze zomer de dames, die er met de prijzen vandoor gaan! Na alle overwinningen op sportgebied bleken het opnieuw de vrouwen te zijn, die onze tuinwedstrijd wonnen. Twee bewoonsters beschikten over de meest groene vingers, de tuinen die zij zo liefdevol verzorgen zijn een plaatje. Weliswaar heel verschillend, maar allebei mooi genoeg voor een cheque.

Mevrouw Hauwert van de Simon Koopmanstraat is de winnares van de eerste prijs. Haar tuin is modern ingericht met een prachtige kapschuur. "Ik tuinier zo milieuvriendelijk als mogelijk is", vertelt zij. "Zo staan er planten die bijen en vlinders aantrekken. Het onkruid bestrijd ik met heet water. Ik ben iedere dag wel een uur bezig in de tuin, alleen al de 75 potten water geven kost veel tijd. Maar ik doe het graag".

De tuin van mevrouw Nieuweboer van de Pastoor van Santestraat was goed voor een tweede prijs. "Ik hou van kleurige bloemen en oude spullen. Die vind je dan ook overal terug in de tuin. Het is echt mijn hobby, ik breng veel tijd door met tuinieren." Het geheim van alle overdadige bloei? Liefde en een beetje kunstmest!

De andere deelnemers van onze tuinwedstrijd verblijdden we met een bloemencheque.

 

 

 

 

Mevrouw Hauwert (rechts) ontvangt de eerste prijs
De tweede prijs gaat naar mevrouw Nieuweboer (rechts)