Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Burenfilmpjes helpen bij overlast

Hoe meer we rekening met elkaar houden, hoe fijner we wonen. Want hoe vervelend is het wanneer we overlast ervaren van onze buren. Of ons ergeren aan een verwaarloosde woonomgeving. Met een beetje goede wil van beide kanten kunt u die overlast voorkomen. Zoals geen lawaai maken en uw buren laten genieten van een goede nachtrust. Net zo belangrijk is om uw woning, tuin of de gemeenschappelijke ruimte netjes houden. Hoe u dit het beste kunt doen vertellen de 4 nieuwe burenfilmpjes op onze website.

4 leuke burenfilmpjes vertellen op een leuke enĀ eenvoudige manier hoe u ervoor zorgt om prettig te wonen. Zij geven tips hoe het gesprek aan te gaan met uw buren, wanneer u overlast ervaart. Maar ook hoe u zelf kunt zorgen voor minder geluidsoverlast. Ook de leefomgeving komt aan bod. Met een beetje aandacht zorgt u voor een schone en brandveilige gemeenschappelijke ruimte. En hoe overlast te voorkomen wanneer u het afval opruimt en ongedierte voorkomt. Laat u verrassen en bekijk de filmpjes!