Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Bewonerscommissiedag 2022

Eindelijk kon het weer! Na vier jaar konden we onze bewonerscommissieleden weer uitnodigen voor een leuke en leerzame bijeenkomst. Het doel: elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Daarnaast werden de leden bijgepraat over de ontwikkelingen in corporatieland, kregen een rondleiding door de tuinen van fruitkwekerij 't Keetje en werden op de hoogte gebracht van de activiteiten van Vrijwilligerspunt. Wij kijken terug op een geslaagde dag tussen de appels en peren in Lutjebroek.

Na het optrekken van de mist begroette een aarzelend zonnetje op zaterdag 29 oktober onze bewonerscommissieleden bij het restaurant van fruitkwekerij 'Keetje. Dat was het begin van een stralende dag waarop de leden konden genieten van al het lekkers en moois wat 't Keetje te bieden had. Maar vooral het feit dat na de coronajaren het eindelijk weer mogelijk was om elkaar te ontmoeten en bij te praten, maakte deze bijeenkomst bijzonder.

Zoals de leden van ons gewend zijn, ging het ook dit keer om een gezellig, informatief en leerzaam samenzijn. Dit keer in teken van de fruitkwekerij en boerderij 't Keetje, die naast het ontvangen van bezoekers ook dagbesteding biedt aan zorgvragers. Met een spannende treinrit werden de gasten rondgeleid door de boomgaard met uitleg over de fruitsoorten. Onder het genot van koffie en de beroemde appeltaart van 't Keetje praatten we de genodigden bij over de problemen die momenteel spelen in onze sector en die grote consequenties heeft voor huurders en woningzoekenden. Als afsluiting volgde de presentatie van Vrijwilligerspunt, die actief is voor de huurders van Het Grootslag. Wijzer en met een gevulde maag van al het lekkers van de kwekerij, keerden de leden van de verschillende commissies die in onze woongebouwen actief zijn naar huis.