Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Bebo's Hoogkarspel klaar voor de toekomst

Onze 12 appartementen aan de Winterkoning zijn een fraai voorbeeld van energiezuinig en betaalbaar wonen. Deze boven- en benedenwoningen, de zogenoemde Bebo's, voldoen aan alle toekomstige eisen. Ze zijn gasvrij, hoogwaardig geïsoleerd en voorzien van warmtepomp die samenwerkt met een warmteterugwinsysteem (WTW). Het dak van zonnepanelen zorgt voor groene stroom. Al deze toepassingen zorgen dat de bewoners comfortabel, energiezuinig en daardoor betaalbaar kunnen wonen. Dit mooie voorbeeld van duurzaam bouwen laten we zien in een kort promotiefilmpje.

Voor onze 12 bebo's gingen we de samenwerking aan met Hecon Bouwgroep uit De Goorn. Voor deze aannemer was dit project een geweldige uitdaging om te laten zien hoe je moderne woningen snel en duurzaam kunt realiseren. Deze manier van bouwen willen wij en Hecon graag promoten en dat doen we in het filmpje op deze pagina.

We hebben tegenwoordig te maken met snelle ontwikkelingen en technische innovaties om onze woningen klaar te maken voor de toekomst. Zowel nieuwbouw als renovatieprojecten moeten voldoen aan klimaateisen om onze bewoners ook in de toekomst energiezuinig en met minder woonlasten te laten wonen. Niet eerder was het zo belangrijk om in zee te gaan met de juiste aannemer.