Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

50% van onze woningen heeft zonnepanelen!

We bereikten vorige maand een prachtige mijlpaal: 50% van onze woningen heeft zonnepanelen op het dak. En dat aantal loopt snel op want we investeren volop in duurzame maatregelen. Andere mooie resultaten: 33% van ons woningbezit heeft een hybride of complete warmtepomp en 41% van onze bewoners kookt op inductie.

Resultaten energiezuinige maatregelen
Wat wij allemaal doen op het gebied van duurzaamheid kunt u lezen in onze 'Groenbrief'. De standen van allerlei energiezuinige toepassingen kunt u zien op 'Resultaten energiebesparende maatregelen'. U vindt ze op deze pagina.

Verduurzamen woningen vraagt tijd
Hoewel we volop bezig zijn met het verduurzamen van onze woningen, kunnen we ze niet tegelijk aanpakken. Voor woningen met een hoog energieverbruik nemen we versneld maatregelen. Toch zullen de werkzaamheden nog enige jaren duren voor veel huurders. Bewoners ontvangen automatisch bericht van ons, wanneer hun woning aan de beurt is.

Groen nieuws en groene cijfers