Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

1e kennismaking Huurdersraad De Driehoek

Ze zijn gestart, de kersverse leden van onze Huurdersraad. Nadat zij eerst ‘droog’ konden oefenen met de digitale vergadertechnieken, vond de eerste vergadering plaats op 1 maart. Via het beeldscherm maakten de leden voor het eerst kennis met elkaar en het komende programma.

18 enthousiaste huurders maken deel uit van deze nieuwe formele huurdersvertegenwoordiging. Het jongste lid is 27 en het oudste lid 75 jaar. 6 vrouwen en 12 mannen. Betrokken mensen met uiteenlopende achtergrond. Dit belooft veel voor de toekomst!

Op 17 mei volgt de tweede vergadering, waarin we onze organisatie uitgebreid voorstellen. Ook maakt de raad dan kennis met ons managementteam en de leden van de raad van toezicht, die op voordracht van de huurders in de raad zitten. Het derde overleg staat in teken van de rol die de Woonbond voor de huurders vervult. Nadat alle kennis bij de huurdersraadreden is ingedaald, gaan zij dit najaar daadwerkelijk aan de slag.

Meer weten? Klik op tabblad Huurdersraad