Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

Ontwerp MFA Westwoud definitief

De eerste palen zitten in de grond, maar de bouw van de multifunctionele accommodatie (MFA) in Westwoud laat nog op zich wachten. Om belangstellenden alvast een beeld te geven van het gebouw, onthulden wethouder Simone Visser en Hans Kröger op 13 oktober 2021 het grote bouwbord. Naast dorpshuis De Schalm is nu het definitieve ontwerp te bewonderen.

De start van de bouwwerkzaamheden staat gepland na de zomer van 2022. De komende maanden worden het technisch ontwerp en de bestemmingswijziging uitgewerkt en volgt de aanbesteding van dit project. De planning is dat het gebouw in het schooljaar 2023/2024 in gebruik genomen wordt. In het MFA komen een basisschool, kinderopvang, jeugdwerk en 12 huurappartementen.

MFA vanuit de lucht
MFA oostzijde
MFA westzijde
MFA achterzijde