Inloggen

Bent u huurder bij Het Grootslag? Dan kunt u hier inloggen op ons huurdersportaal.

Bent u woningzoekende en wilt u inloggen? Dan verwijzen wij u naar www.woonmatchwestfriesland.nl.

Mijn Grootslag

Keuken vervangen

Als uw keuken ouder dan 20 jaar is, mag u deze laten vervangen. Dit gebeurt niet automatisch, laat ons daarom weten of u hiervoor belangstelling heeft. Houdt u er rekening mee dat u op inductie gaat koken, want de gasaansluiting verdwijnt.

Leest u eerst de onderstaande informatie, voordat u het formulier 'Keuken aanvragen' invult.

Wanneer vervangen wij uw keuken gratis?

Is uw keuken ouder dan 20 jaar en kiest u voor een standaardkeuken? Dan vervangen wij uw keuken gratis. Houd er wel rekening mee dat wij de keuken in het 21e jaar vervangen.

Wanneer betaalt u een afkoopsom?

Is uw keuken jonger dan 20 jaar? Dan betaalt u een afkoopsom. U betaalt voor een nieuwe standaardkeuken een afkoopsom van € 125,00 per jaar voor die jaren dat uw keuken jonger is dan 20 jaar. Houd er wel rekening mee dat wij de keuken in het 21e jaar vervangen.

Wenst u een keuken met meer luxe?

Kiest u niet voor een standaardkeuken, maar wenst u meer luxe? Dat kan, u betaalt daarvoor extra.

U weet niet hoe oud uw keuken is?

Op het formulier 'Keuken aanvragen' kunt u dit aangeven. Na ontvangst van dit formulier kijken wij hoe oud uw keuken is en nemen wij contact met u op.

Waarom moet ik voor inductie kiezen?

Bij iedere nieuwe keuken verwijderen wij de gasaansluiting en brengen een elektrische aansluiting aan voor inductie koken.

Gasloos koken vermindert de CO2-uitstoot. Bovendien is koken op inductie veiliger en efficiënter dan koken op andere elektrische kookplaten. Vandaar dat u alleen voor een inductiekookplaat kunt kiezen.

Moet ik extra betalen voor inductie koken?

U betaalt niets extra wanneer u kiest voor de inbouw inductiekookplaat Etna T305ZT (standaardopstelling). Let wel: dit is een eenmalige gift, het onderhoud en vervangen in de toekomst komt voor uw rekening.

Wenst u een inductiekookplaat met meer luxe?

U kunt ook kiezen voor een uitgebreide inductiekookplaat of een andere kast onder de kookplaat. Daarvoor betaalt u extra materiaal- en montagekosten. Hierop ontvangt u een korting van € 400,- inclusief btw.

Hoe vraagt u een keuken aan?

  1. Geef uw belangstelling aan op het formulier Keuken aanvragen.
  2. Nadat u uw aanvraag heeft ingediend, maken wij een afspraak om uw keuken te inspecteren.
  3. Blijkt na de inspectie dat u in aanmerking komt voor een keuken, dan ontvangt u een schriftelijke uitnodiging om een keuken uit te zoeken.
  4. U kiest uw nieuwe keuken in een keukencentrum, dat alle specialistische kennis in huis heeft om u te begeleiden.
  5. Een van onze medewerkers plaatst de keuken bij u thuis.

Misschien ook interessant?