Inloggen

Bent u huurder bij Het Grootslag? Dan kunt u hier inloggen op ons huurdersportaal.

Bent u woningzoekende en wilt u inloggen? Dan verwijzen wij u naar www.woonmatchwestfriesland.nl.

Mijn Grootslag

Keuken vervangen

Als uw keuken ouder dan 20 jaar is, mag u deze laten vervangen. Dit gebeurt niet automatisch, laat ons daarom weten of u hiervoor belangstelling heeft. Houdt u er rekening mee dat u op inductie gaat koken, want de gasaansluiting verdwijnt.

Leest u eerst de onderstaande informatie, voordat u het formulier 'Keuken aanvragen' invult.

Wanneer vervangen wij uw keuken gratis?

Is uw keuken ouder dan 20 jaar en kiest u voor een standaardkeuken? Dan vervangen wij uw keuken gratis. Houd er wel rekening mee dat wij de keuken in het 21e jaar vervangen.

Wanneer betaalt u een afkoopsom?

Is uw keuken jonger dan 20 jaar? Dan betaalt u een afkoopsom. U betaalt voor een nieuwe standaardkeuken een afkoopsom van € 125,00 per jaar voor die jaren dat uw keuken jonger is dan 20 jaar. Houd er wel rekening mee dat wij de keuken in het 21e jaar vervangen.

Wenst u een keuken met meer luxe?

Kiest u niet voor een standaardkeuken, maar wenst u meer luxe? Dat kan, u betaalt daarvoor extra.

U weet niet hoe oud uw keuken is?

Op het formulier 'Keuken aanvragen' kunt u dit aangeven. Na ontvangst van dit formulier kijken wij hoe oud uw keuken is en nemen wij contact met u op.

Waarom moet ik voor inductie kiezen?

Bij iedere nieuwe keuken verwijderen wij de gasaansluiting en brengen een elektrische aansluiting aan voor inductie koken.

Gasloos koken vermindert de CO2-uitstoot. Bovendien is koken op inductie veiliger en efficiënter dan koken op andere elektrische kookplaten. Vandaar dat u alleen voor een inductiekookplaat kunt kiezen.

Moet ik extra betalen voor inductie koken?

U betaalt niets extra wanneer u kiest voor de inbouw inductiekookplaat Etna T305ZT (standaardopstelling). Let wel: dit is een eenmalige gift, het onderhoud en vervangen in de toekomst komt voor uw rekening.

Wenst u een inductiekookplaat met meer luxe?

U kunt ook kiezen voor een uitgebreide inductiekookplaat of een andere kast onder de kookplaat. Daarvoor betaalt u extra materiaal- en montagekosten. Hierop ontvangt u een korting van € 400,- inclusief btw.

Pas op met de combinatie inductieplaat/oven!

Voordat u een inductieplaat in combinatie met een oven aanschaft, houd dan rekening met de aansluitwaarde. De aansluiting die wij standaard aanbrengen is een 2 x 220 volt aansluiting.

Wenst u een combinatie inductieplaat/oven, laat u dan vooraf goed informeren over uw aankoop. In veel gevallen moet de elektrische aansluiting worden aangepast of is er een extra elektragroep nodig.  Dat moet gebeuren door een erkend installateur. De kosten hiervoor zijn voor de bewoner.

In de folder 'Uitleg aansluiting inductieplaat/oven leest u waar u met uw aankoop rekening mee moet houden.

Hoe vraagt u een keuken aan?

  1. Geef uw belangstelling aan op het formulier Keuken aanvragen.
  2. Nadat u uw aanvraag heeft ingediend, maken wij een afspraak om uw keuken te inspecteren.
  3. Blijkt na de inspectie dat u in aanmerking komt voor een keuken, dan ontvangt u een schriftelijke uitnodiging om een keuken uit te zoeken.
  4. U kiest uw nieuwe keuken in een keukencentrum, dat alle specialistische kennis in huis heeft om u te begeleiden.
  5. Een van onze medewerkers plaatst de keuken bij u thuis.