Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons huurdersportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Begin 2020 is er een nieuw uitgebreid klantportaal beschikbaar. Excuses voor het ongemak.

Advies vloerbedekking bij vloerverwarming

Uw woning heeft vloerverwarming. Houdt u er daarom rekening mee dat u kiest voor de juiste vloerbedekking! Vraag aan de vakman welk soort vloer geschikt is en welke warmteweerstand het product heeft. Belangrijk is om een geluidsisolerende onderlaag aan te brengen. De totale dikte van de vloerbedekking + onderlaag moet maximaal 10 mm zijn.

Voorkom schade door vocht!
Voor een net opleverde woning is het belangrijk dat er een goede vochtmeting van de ondergrond plaatsvindt voordat u de vloerbedekking (laat) neerleggen. Zo voorkomt u schade zoals schimmel en het kromtrekken van laminaat. Een deskundige stoffeerder zal dan ook eerst een vochtmeting uitvoeren.

Lees eerst de folder
In de folder 'Advies vloerbedekking bij vloerverwarming' leest u welk soort vloerbedekkingen geschikt zijn, waaraan deze moeten voldoen en uit welke onderlagen u kunt kiezen.