Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

Woningruil

Woningruil is mogelijk voor iedereen die een woning huurt. Het kan een manier zijn om sneller dan de gangbare methodes een andere woning te vinden. Er zijn echter wel spelregels. Meer informatie vindt u in onze brochure 'Woningruil'.

Woningruil aanvragen

Bij woningruil hebben beide partijen toestemming nodig van hun verhuurder. Vul daarvoor het formulier 'Woningruil aanvragen' in. Daarna nemen wij contact met u op om afspraken te maken.

Handige website voor woningruil

U kunt ook kijken voor een andere woning op Ruilmijnwoning.nl. Op deze website vindt u een overzicht van woningen die huurders in Nederland te ruil aanbieden. Het Grootslag is één van de initiatiefnemers van deze site. Op www.woonmatchwestfriesland.nl/pagina/woningruil vindt u uitgebreide informatie en de link naar Ruilmijnwoning.nl 

Veelgestelde vragen