Inloggen

Sinds 10 mei 2019 is ons klantportaal niet meer in gebruik vanwege de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem. Helaas heeft het ontwikkelen van het nieuwe klantportaal een forse vertraging opgelopen. We verwachten dat het klantportaal begin 2021 klaar is voor gebruik. Excuses voor het ongemak.

Contact

Vergaderoverzicht

Op deze pagina vindt u het vergaderoverzicht met data en agendapunten.

Vergadering bijwonen
Wilt u als huurder eens een keer een vergadering van Huurdersraad De Driehoek bijwonen? Dan bent u van harte welkom. Wanneer u wilt, kunt u ook agendapunten inbrengen. Houdt u er wel rekening mee dat bezoekers geen spreekrecht hebben tijdens de vergadering.

Waar
De vergaderingen vinden plaats in Sociaal Cultureel Centrum De Schoof, Kerkelaantje 1 Wervershoof.

Wanneer
In het vergaderoverzicht op deze pagina vindt u per jaar de data wanneer de vergaderingen plaatsvinden. Per vergadering staan de agendapunten vermeld. Alle vergaderingen zijn op een maandagavond en beginnen om 19.30 uur.

Aanmelden en agendapunten inbrengen
U kunt zich aanmelden voor een vergadering door uiterlijk 3 weken van tevoren een mail te sturen naar de voorzitter van de Huurdersraad via huurdersraad@wst-hetgrootslag.nl met vermelding van uw naam, adres en uw mailadres. Wilt u een agendapunt inbrengen? Vermeld deze dan ook in uw mail.